Are Karlsen

Pedagogikk.no

 

 

 

Forsiden Pedagogikk.no

 

Tjenester og kompetanse

 

Boka "Innføring i atferdsanalyse"

 

Boka "Foreldrelappen" 

 

Publikasjoner

 

Medieomtale 

 

Spalte om barneoppdragelse

 

Utdanning

 

Arbeidserfaring

INNFØRING I ATFERDSANALYSE

 

Jørn Isaksen og Are Karlsen (2013)

Universitetsforlaget

ISBN: 9788215020761

 

 

 

Om boka

 

Atferdsanalyse handler om å forstå hvorfor folk gjør det de gjør. Atferdsanalytiske prinsipper anvendes både når en skal hjelpe personer med spesielle utfordringer, og når en skal legge til rette for opplæring og utvikling hos barn, ungdom eller voksne uten spesielle vansker. Kort sagt, prinsippene er viktige i all profesjonell samhandling med andre.

Boka gjennomgår sentrale begreper og prinsipper i atferdsanalysen og gir en rekke eksempler på hvordan atferdsanalytisk arbeid kan gjennomføres i praksis. Boka er relevant både for studenter, fagfolk og andre som vil lære mer om hvordan en endrer atferd.

 

Forfatterne

Jørn Isaksen og Are Karsen har begge over 20 års erfaring med atferdsanalytisk arbeid, både fra privat, kommunal, fylkeskommunal og statlig virksomhet. Sammen har de tidligere skrevet boken ”Foreldrelappen”, som omhandler barneoppdragelse basert på anvendt atferdsanalyse.

Jørn er utdannet med mastergrad i helsevitenskap og arbeider som fagutvikler. Are er utdannet med hovedfag i helsevitenskap og leder et senter for forebygging.

 

Kjøp boka

 

Kan bestilles fra Universitetsforlaget, eller fra de fleste av landets bokhandlere, som for eksempel: Bokkilden, Norli eller Akademika.

 

Facebooksiden Pedagogikk.no

 

 

Kontakt

Are Karlsen

 

Adresse:

Thorbjørnsensgt. 10

3188 Horten

 

Telefon:

91137727

 

E-post:

arekar@online.no

 

Internett:

www.pedagogikk.no

 

Bilde:

TRYKK HER

 

 

Are Karlsen - Pedagogikk.no

Organisasjonsnummer: 979890257